Film Arama

NOT: Sayfanın en altındaki Blog Arşivi kısmından aylara göre film seçimi yapabilirsiniz.

21 Eylül 2011 Çarşamba

Greenberg - Yorum



2010 yapımı

Komedi, Dram

Başrol: Ben Stiller

Yorum-Hk: Ben Stiller’in, Roger Greenberg karakterini canlandırdığı film, izlerken pek de merak uyandırmıyor. Film başlarda sıkıcı desem sonraları heyecanlı olduğu anlamına gelir ki, filmin neredeyse hiçbir yerinde heyecanın h si yoktu. Dedik heyecan yok bari konuya bakalım, o da ne konu da yok ! Ben Stiiler’in boşa harcandığı bir film olmaktan ileri gidememiş.

Abisinin tatile gitmesiyle birlikte evine göz kulak olmak için ve bir süre kafa dinlemek için Los Angeles’ e gelen Roger, abisinin evinde bir nevi dadılık yapan Florence ile tanışır. Eski dostları ile de tekrar hayatını canlandırmayı düşünen Roger, Florence’ dan da hoşlanır. Enteresan bir ilişki başlar, devam eder falan filan…

Bu filime benim verdiğim puan 10 üzerinden 2.8

İyi eğlenceler…

17 Eylül 2011 Cumartesi

G.I. Joe Resolute (G.I. Joe Karar) - Yorum




2009 yapımı

Animasyon

Yorum-Hk: Açılımı Government Issue Joe olan önce çizgi film daha sonra da film olarak çıkan daha çok teknoloji konulu bir seri. Joe' ların ve Kobra'ların çatıştığı ama dünyanın mahvolduğu bir çatışma hikayesi. Öyle devletler falan hikaye, iki takım var bu dünyada e tabi ki biri iyi biri kötü ! E yine tabi ki iyi olan Amerikalılar (!)

Bir dizi gizemli suikastle başlayan filim boyunca heyecan doruk noktada. Kobra generalin dünyayı tehdit ederek onların tüm güçlerini istemesinin yanında örnek olarak da Rusya'nın moskova şehrini yerle bir ediyor. Nükleer parçacık saldırılarıyla Amerika' yı tehdit edince bizim Joe'lar harekete geçiyor, sonrası ise bol bol teknoloji, silahlar, tanklar...

Bu filime benim verdiğim puan 10 üzerinden 5.7

İyi eğlenceler...

16 Eylül 2011 Cuma

Captain America : The First Avenger (İlk Yenilmez : Kaptan Amerika ) Yorumum



2011 Yapımı
Başrol: Chris Evans

Yorum-Hk: Günümüz tarihinde olan bir olayla başlıyor filmimiz. Klasik Amerikan kahramanı filimlerinin pek de ötesine geçememiş bir film, araya büyülü taşlar, şeytan suratların da girmesiyle pek de konu bütünlüğü olmayan bir film meydana gelmiş.
Kısa, çelimsiz, beceriksiz aha da tam Amerikan kahramanı olacak bir adam diyebileceğiniz bir gencin asker olma aşkıyla yanıp tutuşması temasında seyreden filim, bir deneyle pek de anlaşılmayan birtakım güçler kazanan bu gencin kahramanlıklarını ve tabi ki dünyayı kurtarışını anlatıyor.Renkli kalkanıyla karizma bir karakter sergileyen Steve Rogers kendisi gibi güçlere sahip bir Nazi'den dünyanın intikamını alıyor.Filim sonunda Steve' in günümüz dünyasında uyanması da ikinci bir filmin geleceği sinyallerini veriyor.
Klasik Alman-Nazi karşıtlığında yazılan senaryo sıkıyor aslında ve pek de ilgi çekmiyor.


Bu filime benim vediğim puan 10 üzerinden 4.8


İyi eğlenceler...

Priest ( Kutsal Savaşçı ) Hakkında Yorumum



2011 Yapımı
Başrol: Paul Bettany

Yorum-Hk: Yine bir vampir filimi.Vampir hikayesi diğer filmlere kıyasla daha iyi tasarlanmış ve karakterler de oldukça başarılı olmuş.Aslında konu bütünlüğünü hazır yakalamışken daha uzun bir filim yapılabilirmiş.
Uzun yıllar vampirlerle insanlar arasında geçen savaş sonrası, eğittikleri savaşçılarla (Priest) insanlar vampirleri yok ettiklerini düşünüyorlar ama gelin görün ki yok olmamışlar, yeniden türemişler.Tabi başka türlüsü filmi çekici kılmazdı.İnsanlar ruhban sınıfının önderliğinde korunaklı şehirlerde yaşıyorlar.Bizim Priest'in akrabalarından birinin vampir saldırısına uğraması sonucu da bizimki başkaldırıyor ve kaçırılan yeğenini aramaya başlıyor sonrası mı.... sonrası vampirler, kanlar, görsel efektler, artistik hareketler...

Bu filime benim vediğim puan 10 üzerinden 5.7

İyi eğlenceler...